Aankondiging:  vanaf 01/01/2023 slaat het tarief voor een gedragsconsult op:  in plaats van 120 € betaalt u dan 140 euro.  Plan dus snel nog uw gedragsconsult in zodat u nog kan genieten van het oude tarief.

Voor mensen in financiële nood, maar met een (of meer) huisdier(en) waar een tussenkomst van de gedragstherapeut zich opdringt, raad ik aan om contact op te nemen met de VZW Beestjes In Nesten te Brugge.  Beestjes In Nesten – Helpt baasjes in nood  Indien jullie in aanmerking komen schakelen zij mij in om het gedragsconsult te doen, waar jullie dan niet voor hoeven te betalen.  Maar dan komt de aanvraag voor het gedragsconsult via deze vzw bij mij terecht.  

Gedragsconsult (In Zerkegem/Jabbeke):  120 € – vanaf 01/01/2023 zal dit 140 € bedragen.
Indien het gedragsconsult doorgaat bij u thuis komt er een kilometervergoeding bij van 0,50 €/km heen en terug (vanuit Zerkegem).
Het eventuele verslag voor de dierenarts is inbegrepen, alsook handouts met de belangrijkste informatie.  
U kan vooraf een gedragsevaluatie invullen zodat ik het gedragsconsult kan voorbereiden.

Gedragstraining volgend op gedragsconsult (in Zerkegem):   50 €/les (1 uur) – vanaf 01/01/2023 zal dit 60 €/les (1 uur) bedragen.
Indien de gedragstraining doorgaat bij u thuis reken ik een kilometervergoeding aan van 0,50 €/km heen en terug (vanuit Zerkegem).
Bij gedragstraining krijgt u een stappenplan van de oefeningen en/of theoretische achtergrond.  

(Her)opvoedingslessen voor de hond:  zie de website www.degabbertjes.be.

Bloesemremedies:  30 €/flesje (alles inbegrepen:  uitzoeken, samenstellen, flesje en product).