Aankondiging:  vanaf 01/01/2023 slaat het tarief voor een gedragsconsult op:  in plaats van 120 € betaalt u dan 140 euro.  Plan dus snel nog uw gedragsconsult in zodat u nog kan genieten van het oude tarief.

Voor mensen in financiële nood, maar met een (of meer) huisdier(en) waar een tussenkomst van de gedragstherapeut zich opdringt, raad ik aan om contact op te nemen met de VZW Beestjes In Nesten te Brugge.  Beestjes In Nesten – Helpt baasjes in nood  Indien jullie in aanmerking komen schakelen zij mij in om het gedragsconsult te doen, waar jullie dan niet voor hoeven te betalen.  Maar dan komt de aanvraag voor het gedragsconsult via deze vzw bij mij terecht.  

Gedragsconsult:  120 € te vermeerderen met een kilometervergoeding van 0,50 €/km (heen en terug vanuit Zerkegem) - vanaf 01/01/2023 zal dit 140 € bedragen.


De handouts met alle informatie en het verslag met inbegrip van het behandelplan voor u en uw de dierenarts is inbegrepen.  

U vult vooraf een uitgebreide vragenlijst in zodat ik het gedragsconsult kan voorbereiden.  Op die manier kunnen we tijdens het eigenlijke consult onmiddellijk aan de slag gaan en verliezen we geen onnodige tijd aan vragen stellen.

Bloesemremedies:  30 €/flesje (alles inbegrepen:  uitzoeken, samenstellen, flesje en product).